26 abr 2009, 10:19

Чувства 

  Poesía » Otra
713 0 2

Обичам планината,
обичам тишината;
мразя празнотата
и съпровождащата тишина.

Обичам птичките да пеят,
да слушам ромолящата река,
да гледам как хората танцуват
и да знам, че е хубаво така.

Мразя празнотата,
мразя простотата,
мразя аз тъгата
и съпровождащата тишина.

© Станислав Стойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Обичта ти е по-вече и нека винаги бъде така.Поздрав с усмивка!
  • Прекаления шум също носи болка понякога...
    Браво за стихотворението!
Propuestas
: ??:??