26.04.2009 г., 10:19 ч.

Чувства 

  Поезия » Друга
715 0 2

Обичам планината,
обичам тишината;
мразя празнотата
и съпровождащата тишина.

Обичам птичките да пеят,
да слушам ромолящата река,
да гледам как хората танцуват
и да знам, че е хубаво така.

Мразя празнотата,
мразя простотата,
мразя аз тъгата
и съпровождащата тишина.

© Станислав Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичта ти е по-вече и нека винаги бъде така.Поздрав с усмивка!
  • Прекаления шум също носи болка понякога...
    Браво за стихотворението!
Предложения
: ??:??