Скръб и печал
обхващат моето сърце,
болка и жал
владеят моята душа.
Гъсти орди от чувства
водят битка ужасна,
цяла обширна вселена робува
на таз емоция страстна.
Любов - ти, жено властна,
ти накара това цвете прекрасно
да бяга със болка ужасна.
© Ивайло Todos los derechos reservados