17.10.2009 г., 11:10 ч.

Чувства 

  Поезия » Любовна
472 0 1

Скръб и печал

обхващат моето сърце,

болка и жал

владеят моята душа.

 

Гъсти орди от чувства

водят битка ужасна,

цяла обширна вселена робува

на таз емоция страстна.

 

Любов - ти, жено властна,

ти накара това цвете прекрасно

да бяга със болка ужасна.

 

© Ивайло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??