13 feb 2007, 14:32

"Чувствено" 

  Poesía
473 0 1
Едни чувствени устни,
две пламнали ръце -
само те знаят как да ме докосват,
само те, само те.

Една топла прегръдка,
едно обичащо сърце -
само те усещат болката ми,
само те, само те.

Две влюбени кафеви очи,
като на малко дете -
само те ме познават,
само те, само те.

                13.02.2007
                На Десислав

© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??