13.02.2007 г., 14:32 ч.

"Чувствено" 

  Поезия
468 0 1
Едни чувствени устни,
две пламнали ръце -
само те знаят как да ме докосват,
само те, само те.

Една топла прегръдка,
едно обичащо сърце -
само те усещат болката ми,
само те, само те.

Две влюбени кафеви очи,
като на малко дете -
само те ме познават,
само те, само те.

                13.02.2007
                На Десислав

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??