15 jul 2007, 20:57

Чувство... 

  Poesía
485 0 0

Повярвай ми, не мога да направя нищо
за да спра това чувство в мен.
Умът ми е превзело
и душата ми погубило.
И думите загубиха значение,
и смехът ми си отиде...
Това чувство вътре в мен
ме кара само за теб да мисля ден след ден.
Затварям очи - виждам само теб.
Отварям уста - говоря само за теб.
Болка и тъга -
това ли е живота и света...
Защо погуби моята душа?

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??