2 nov 2008, 13:43

Чувство 

  Poesía » Otra
1870 0 19

Късна нощ и чувства разпилени,

тъжен бряг и тишина в нощта,

моят кораб за далеч отплава,

роден бряг остава в мъгла...

 

И една сълза по бузата пътува,

малка, нежна, майчина  сълза,

две очи ме следват в мрака,

фарове далечни - в моята душа...

 

 

© Владимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??