Nov 2, 2008, 1:43 PM

Чувство 

  Poetry » Other
1871 0 19

Късна нощ и чувства разпилени,

тъжен бряг и тишина в нощта,

моят кораб за далеч отплава,

роден бряг остава в мъгла...

 

И една сълза по бузата пътува,

малка, нежна, майчина  сълза,

две очи ме следват в мрака,

фарове далечни - в моята душа...

 

 

© Владимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??