19 mar 2009, 2:44

Чувство 

  Poesía » De amor
479 0 0

Цвят червен,

кървясали устни.

Спомен мил,

ужасяващи страсти.

Светът променя се за миг

и нещо в тебе крещи

със силен вик.

Премахни задръжките,

почувствай насладата.

Бавно ще те връхлети,

нещо ще те потопи.

В изкушение невероятно,

в изкушение непознато...

Изведнъж събуждаш се ти,

разбираш, че всичко е било

само в твойте мечти.

© Валерй Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??