Цвят червен,
кървясали устни.
Спомен мил,
ужасяващи страсти.
Светът променя се за миг
и нещо в тебе крещи
със силен вик.
Премахни задръжките,
почувствай насладата.
Бавно ще те връхлети,
нещо ще те потопи.
В изкушение невероятно,
в изкушение непознато...
Изведнъж събуждаш се ти,
разбираш, че всичко е било
само в твойте мечти.
© Валерй Димитрова Все права защищены