26 feb 2010, 23:22

чувство 

  Poesía » De amor
488 0 0

Макар и кратка, 
тя бе тъй невероятна. 
Макар и стара, 
тя бе тъй запомняща се. 
Толкова страст я изпълваше, 
че многократно ми се искаше да я повторя.
Толкова грешна, 
но и толкова чудесна.
Тя никога отново не можа да се повтори. 
Опитвах многократно, 
но никоя като твоята не беше! 
Ах , колко ме е страх да я повторим.
Със загадки спомням си за нея, 
а колко грешна беше тя... 
Търсих я във всеки втори, 
но само в теб таеше се тя. 
Ах , тази грешна целувка...! 

© Диди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??