Макар и кратка,
тя бе тъй невероятна.
Макар и стара,
тя бе тъй запомняща се.
Толкова страст я изпълваше,
че многократно ми се искаше да я повторя.
Толкова грешна,
но и толкова чудесна.
Тя никога отново не можа да се повтори.
Опитвах многократно,
но никоя като твоята не беше!
Ах , колко ме е страх да я повторим.
Със загадки спомням си за нея,
а колко грешна беше тя...
Търсих я във всеки втори,
но само в теб таеше се тя.
Ах , тази грешна целувка...!
© Диди Всички права запазени