31 ago 2011, 1:13

Циганско лято 

  Poesía
411 0 0

Можеш ли да си представиш 
колко красота не ще забравиш
в един миг, когато
тръгва си нежното лято?



Тръгва си то ранено, сърдито,
от гневни бурии сякаш убито,
тръгва, но след себе си оставя
спомени, които не ще забравя.



А чакат ме безкрайно студените дни,
когато ще питам къде ли си ти,
ти – на последни топли ласки богато,
мое огнено циганско лято!

© Еманоела Макавеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??