Отново паля цигара.
По една за всяка лъжа, за всяка изневяра.
Болката си се опитвам да притъпя.
Лъжа себе си, че така ще я спра.
Димът отровен се впива във мене.
Катранът черен потича във мойте вени.
Никотинът по кожата ми оставя следи,
за да ми напомня за болките отпреди.
И отново паля цигара.
По една за всяка лъжа, за всяка изневяра.
В ухото си чувам шептене.
Смъртта ми говори: "Пак ли флиртуваш със мене?"
© Тамара Хоуп Todos los derechos reservados