10 jun 2015, 19:53

Цигара... (посвещение) 

  Poesía » De humor
463 0 0

Стоя изправен с куп мисли в главата,
тялото ми леко треперейки, също го иска.
Поглеждам малката хартиена пръчица в ръката,
слагам я бавно в устата и тялото ми спира да писка!

 

Усещам в себе си примирие, като я запаля,
усещам как всичко е по-добре.
Лекичко с пръсти филтъра галя
и тайно искам тя да не умре...

 

Леко изпускам дима и от устата,
поглеждам го как весело около мен кръжи.
Ох... красота, изпълва ми душата!
Но тя скоро ще свърши и на земята сама ще си лежи!

 

Знам, че това е лошо и вреди,
знам, че от това мога да си отида,
но е приятно, нищо че носи само беди!
Успокоявате нищо че здравето ти бавно отлита!

 

Каквото и да говорят мила, аз пак ще те пуша!
Няма да те оставя, няма да водя с теб война!
Може всеки да ме мисли за луд като ме слуша,
Но за мен това е удоволствие, удоволствие
                          с което искам да умра...!

© Шахин Ареф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??