31 jul 2010, 16:48

Цигара време 

  Poesía » De amor
1466 1 4

 

 

Цигара време

 

 

Ще тръгвам... Палиш си цигара.

Застинал, въздухът тежи.

Не искат устните да изговарят

изтърканата думичка „Прости”.

 

Допуснатата гордост помежду ни

намеси се и ще реши

дали са нужни  укорните думи

и ползата от яд да се мълчи.

 

Догаря фасът. Краят наближава

и само празните очи

говорят колко много съжаляваш,

но така и не ми каза: „Остани!”

© Ани Виделова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??