Танцуват край мен
невидими духове -
закрилници, пазители,
водачи по пътя.
Танцуват великия танц
на Възхвалата.
Усещам бликащата доброта
и нежните ръце,
с които ме докосват.
Помагат ми да стана,
когато съм паднала
и леко ме носят -
като дете
в топла прегръдка.
С ненатрапваща любов
ме насочват
всеки път, щом се изгубя.
И когато се заслушам -
притихнала,
благодарна,
смирена,
чувам техните свещени слова
да изпълват Безкрая.
© Теодора Чакърова Todos los derechos reservados