2.07.2010 г., 23:27 ч.

Цикъл "Свещени песни" 

  Поезия » Философска
493 0 1

Танцуват край мен

невидими духове -

закрилници, пазители,

водачи по пътя.

Танцуват великия танц

на Възхвалата.

Усещам бликащата доброта

и нежните ръце,

с които ме докосват.

Помагат ми да стана,

когато съм паднала

и леко ме носят -

като дете

в топла прегръдка.

С ненатрапваща любов

ме насочват

всеки път, щом се изгубя.

И когато се заслушам -

притихнала,

благодарна,

смирена,

чувам техните свещени слова

да изпълват Безкрая.

 

 

© Теодора Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??