4 may 2014, 22:47

Цитрон лимонади 

  Poesía » De humor
629 0 2

Животът такъв е, какъвто го искаме,
Ту шепот креслив, ту брулени листове, 
Ту пясъчни кули, ту морски грамади,
Лъчисти склонове и цитрон лимонади.
Животът такъв е, какъвто не искаме,
Чернеят душите ни в своите искове,
Пътуват кервани, светуват звездите,
А под тях и на тях се реят душите.
Животът такъв е, искам-не искаме,
Брулеят кресливи, пясъчни листове,
Бучат водопади, жълтят листопади,
А под тях и над тях – цитрон лимонади.

© Кристиан Ковачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??