3 ago 2007, 15:07

Cookies 

  Poesía
599 0 1
До мен... сега... неволно се прокрадват едни сладки!                         
Те копнеят да бъдат изядени...                                                       
  
 .................................................................................................................................................. 
В ежедневния си стремеж да бъдем безполезни и ненужни,
ние сме по-необходими от всякога...  на сладките...                           

Но дали само на тях?!?

© Муф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??