3 авг. 2007 г., 15:07

Cookies 

  Поэзия
598 0 1
До мен... сега... неволно се прокрадват едни сладки!                         
Те копнеят да бъдат изядени...                                                       
  
 .................................................................................................................................................. 
В ежедневния си стремеж да бъдем безполезни и ненужни,
ние сме по-необходими от всякога...  на сладките...                           

Но дали само на тях?!?

© Муф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??