3.08.2007 г., 15:07 ч.

Cookies 

  Поезия
595 0 1
До мен... сега... неволно се прокрадват едни сладки!                         
Те копнеят да бъдат изядени...                                                       
  
 .................................................................................................................................................. 
В ежедневния си стремеж да бъдем безполезни и ненужни,
ние сме по-необходими от всякога...  на сладките...                           

Но дали само на тях?!?

© Муф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??