31 ene 2017, 10:22

Crocus sativus 

  Poesía » De amor
396 0 0

Силно на Земята подвластен,

див, полукултивиран, с история

нежен цвят в лилаво-сластно

подправя горчиво, до меланхолия.

 

Много ценен, изключително търсен,

колко битки за него се водят...

Не мога очи да откъсна –

цвете уханно, но забранено.

© Счетоводител Храбър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??