31.01.2017 г., 10:22 ч.

Crocus sativus 

  Поезия » Любовна
398 0 0

Силно на Земята подвластен,

див, полукултивиран, с история

нежен цвят в лилаво-сластно

подправя горчиво, до меланхолия.

 

Много ценен, изключително търсен,

колко битки за него се водят...

Не мога очи да откъсна –

цвете уханно, но забранено.

© Счетоводител Храбър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??