21 oct 2021, 21:23

Цвете 

  Poesía » De amor
385 1 0

Цвете

 

Каквото е било, ще продължи

каквото беше е кристално бъдеще.

Ако ще ми подаряваш цвете,

знам, че е крехко и тънкостеблесто,

каквото винаги ми принадлежи.

 

В гърдите на цветето има бодли,

знам, че са обграждаща надежда,

която иначе зависи от справедливостта

на обичащите наравно с нас

и съществуващия каузален вход.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??