21.10.2021 г., 21:23 ч.

Цвете 

  Поезия » Любовна
379 1 0

Цвете

 

Каквото е било, ще продължи

каквото беше е кристално бъдеще.

Ако ще ми подаряваш цвете,

знам, че е крехко и тънкостеблесто,

каквото винаги ми принадлежи.

 

В гърдите на цветето има бодли,

знам, че са обграждаща надежда,

която иначе зависи от справедливостта

на обичащите наравно с нас

и съществуващия каузален вход.

© Мария Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

За да претърпиш корабокрушение, първо трябва да имаш кораб »

26 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??