13 ago 2007, 9:16

Цвете 

  Poesía
612 0 5
Красиво малко цвете
пред мен в пръстта стои,
откъснато и мъртво
в краката ми лежи.

Неживо и бездушно
е свело то листа
и бавно и послушно
се слива със пръстта.

И тихо и безшумно
напуска този свят,
пътува надалече
към рая непознат.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??