Усещаш ли аромата на цветята,
които разцъфтели са навсякъде край нас?
Омайват те с красотата
и канят те да спреш при тях.
Порадвай им се да секунда само,
виж мъничките капчици роса
слънцето как ги огрява
и ги дарява със свойта топлина.
От тази красива градина, за мен
едно-едничко цвете само откъсни,
докосни го нежно с устни -
после ми го подари.
© Звезделина Василева Todos los derechos reservados