Jan 26, 2010, 10:58 PM

Цвете за мен 

  Poetry
526 0 0

Усещаш ли аромата на цветята,

които разцъфтели са навсякъде край нас?

Омайват те с красотата

и канят те да спреш при тях.

 

Порадвай им се да секунда само,

виж мъничките капчици роса

слънцето как ги огрява

и ги дарява със свойта топлина.

 

От тази красива градина, за мен

едно-едничко цвете само откъсни,

докосни го нежно с устни -

после ми го подари.

© Звезделина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??