Дървета във розово -
цветен нюанс -
красива развръзка
на любовен романс.
Ще дойде и лятото
с безброй пойни птици,
с огнена ласка
във златни шевици.
И пак ще мечтаем за утро,
окъпано в нежна роса,
ще срещаме залеза чуден,
с усмивка и дума добра.
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados