May 10, 2022, 6:41 PM

Цветен нюанс 

  Poetry
285 1 5

Дървета във розово -

цветен нюанс -

красива развръзка

на любовен романс.

 

Ще дойде и лятото

с безброй пойни птици,

с огнена ласка

във златни шевици.

 

И пак ще мечтаем за утро,

окъпано в нежна роса,

ще срещаме залеза чуден,

с усмивка и дума добра.

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??