10.05.2022 г., 18:41 ч.

Цветен нюанс 

  Поезия
286 1 5

Дървета във розово -

цветен нюанс -

красива развръзка

на любовен романс.

 

Ще дойде и лятото

с безброй пойни птици,

с огнена ласка

във златни шевици.

 

И пак ще мечтаем за утро,

окъпано в нежна роса,

ще срещаме залеза чуден,

с усмивка и дума добра.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??