Цветна доза
Бутилка водка,
доза ел ес ди,
трева и спринцовка,
и вече не боли.
Цветно измерение,
без грам ограничение
и художникът умря
под многоцветна дъга.
Резедава роза,
розова овца,
цветна доза
за сива земя.
© Алекс учо Todos los derechos reservados