14 feb 2008, 13:33

Цветна е нощта 

  Poesía » De amor
749 0 12

Взирам се

в очите ти, любов,

обичта ти водопадно

се излива.

В дланите ти,

онзи топъл зов,

омагьосващо

във вените се влива.

И целувчици, (не ги броя),

гонят се по палавите устни...

Мед и вино - любовта,

с колко нежност

цветна е нощта!

 

На всички - Честит празник!

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??