Взирам се
в очите ти, любов,
обичта ти водопадно
се излива.
В дланите ти,
онзи топъл зов,
омагьосващо
във вените се влива.
И целувчици, (не ги броя),
гонят се по палавите устни...
Мед и вино - любовта,
с колко нежност
цветна е нощта!
На всички - Честит празник!
© Галя Николова Всички права запазени