20 abr 2019, 11:37

Цветница 

  Poesía » Verso acróstico
921 3 10

Цветята радват и красят живота. 

Венец от тях се вие, 

един у нас остави Господ. 

Такова нежно цвете, благодарим!

На сянка не увяхва

и тъй ухае, 

целият ни дом преобрази. 

А вечер щом настане е с любимия ни син. 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??