5 may 2009, 14:18

Цветно 

  Poesía » Otra
442 0 4

Съществуват

във високото,

лутащи се образи,

(понякога лица),

болки,

появили се (неканени),

в синьо...

... небе,

крещящо

искам те!,

в което

птиците се надпреварват

за щастие

и шептят за

единствена, прегръдка...

 

... има ги

в ниското

осъзнати образи,

(понякога лица),

радости,

появили се (поканени),

в зелено...

... придошла река,

говореща

обичам те!,

в която

камъните живеят

в форма на сърце,

и тихо се молят за

последна, любов!

 

 

... живеят

навсякъде

завършени образи,

(винаги лица),

желания,

утоляващи жаждата,

в жълто...

... слънчогледи,

усмихващи се

на слънцето,

където

топлината

чака своята цялост!

© Славка Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??