Съществуват
във високото,
лутащи се образи,
(понякога лица),
болки,
появили се (неканени),
в синьо...
... небе,
крещящо
искам те!,
в което
птиците се надпреварват
за щастие
и шептят за
единствена, прегръдка...
... има ги
в ниското
осъзнати образи,
(понякога лица),
радости,
появили се (поканени),
в зелено...
... придошла река,
говореща
обичам те!,
в която
камъните живеят
в форма на сърце,
и тихо се молят за
последна, любов!
... живеят
навсякъде
завършени образи,
(винаги лица),
желания,
утоляващи жаждата,
в жълто...
... слънчогледи,
усмихващи се
на слънцето,
където
топлината
чака своята цялост!
© Славка All rights reserved.