17 sept 2011, 8:25

Цветно сбъдване 

  Poesía » De amor
1006 0 23

 

Докоснах

светлата ти същност -

изгряла я открих,

а твърдеше, че залязва.

С власинките нежни

на най-цветното сбъдване

приласка ме тихичко

и с чиста,

но огнена обич

в безкрая чуден

ме въздигна -

до Висшия промисъл,

защото си вълшебник

 с топъл дъх

и с музика,

от очите струяща…

 

                    http://www.youtube.com/watch?v=etjKx_MxrIs&feature=related

 

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??