17.09.2011 г., 8:25 ч.

Цветно сбъдване 

  Поезия » Любовна
1004 0 23

 

Докоснах

светлата ти същност -

изгряла я открих,

а твърдеше, че залязва.

С власинките нежни

на най-цветното сбъдване

приласка ме тихичко

и с чиста,

но огнена обич

в безкрая чуден

ме въздигна -

до Висшия промисъл,

защото си вълшебник

 с топъл дъх

и с музика,

от очите струяща…

 

                    http://www.youtube.com/watch?v=etjKx_MxrIs&feature=related

 

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??