9 jun 2013, 17:42  

Цветя от ръжда 

  Poesía » Filosófica
527 0 2

Цветя от ръжда

 

Стихове до болка познати

пак напират в среднощния час.

Листа и модерни похвати -

обезсилен е вашия глас!...

 

Само ти, сълзице кристална,

само ти - не дори и дъжда!,

в сивотата можеш - метална,

да рисуваш цветя от ръжда!

 

 

© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??