9 июн. 2013 г., 17:42  

Цветя от ръжда 

  Поэзия » Философская
528 0 2

Цветя от ръжда

 

Стихове до болка познати

пак напират в среднощния час.

Листа и модерни похвати -

обезсилен е вашия глас!...

 

Само ти, сълзице кристална,

само ти - не дори и дъжда!,

в сивотата можеш - метална,

да рисуваш цветя от ръжда!

 

 

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??