Jun 9, 2013, 5:42 PM  

Цветя от ръжда 

  Poetry » Phylosophy
525 0 2

Цветя от ръжда

 

Стихове до болка познати

пак напират в среднощния час.

Листа и модерни похвати -

обезсилен е вашия глас!...

 

Само ти, сълзице кристална,

само ти - не дори и дъжда!,

в сивотата можеш - метална,

да рисуваш цветя от ръжда!

 

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??