Харесвам прелестните орхидеи –
красиви, цветни, празнични са те!
Но по обичам горски теменужки,
във тях е знам душата на дете.
Хортензията също е прекрасна,
потънала е пищно в цветове.
Но предпочитам шарени лалета –
докосват с обич моето сърце.
На кактуса бодлив цветът е стилен,
магичен той е и незабравим,
но розата със аромат прекрасен
е символ на любов неустоим.
И водни лилии обичам много,
изящни, правят по-красив света.
За чувствата не ме съдете строго,
живеят нежно в моята душа!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados