26 апр. 2022 г., 08:49

Цветята 

  Поэзия
134 0 2

         

             Цветята

 

Харесвам прелестните орхидеи –

красиви, цветни, празнични са те!

Но по обичам горски теменужки,

във тях е знам душата на дете.

 

Хортензията също е прекрасна,

потънала е пищно в цветове.

Но предпочитам шарени лалета –

докосват с обич моето сърце.

 

На кактуса бодлив цветът е стилен,

магичен той е и незабравим,

но розата със аромат прекрасен

е символ на любов неустоим.

 

И водни лилии обичам много,

изящни, правят по-красив света.

За чувствата не ме съдете строго,

живеят нежно в моята душа!

                        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??