Хората идват,
После си тръгват
Ограбват душата ти
Като градина
С цветя
Късат от теб,
След това те захвърлят
Очаквайки същото ухание от следващото цвете.
Да,
Цветята си приличат.
Но никога не са еднакви.
© Елмаз Todos los derechos reservados