28.12.2017 г., 20:05 ч.

Цветята и хората 

  Поезия » Свободен стих, Друга
1224 4 3

Хората идват,

После си тръгват

Ограбват душата ти

Като градина

С цветя

Късат от теб,

След това те захвърлят

Очаквайки същото ухание от следващото цвете.

Да, 

Цветята си приличат.

 

 

Но  никога не са еднакви.

© Елмаз Всички права запазени

28.12.2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??