Dec 28, 2017, 8:05 PM

Цветята и хората 

  Poetry » Free verse, Other
1216 4 3

Хората идват,

После си тръгват

Ограбват душата ти

Като градина

С цветя

Късат от теб,

След това те захвърлят

Очаквайки същото ухание от следващото цвете.

Да, 

Цветята си приличат.

 

 

Но  никога не са еднакви.

© Елмаз All rights reserved.

28.12.2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??