22 jul 2011, 18:35

Цветята нямат гръб 

  Poesía » De amor
1480 0 2

Цветятя  нямат  гръб

 

Решиш ли от теб да си ида,
не чакай гръб да обърна,
 ще искам пак да те видя,
за малко поне да те зърна.

 Да те усетя по светлината
на любовта изживяна

и, както цвете  в зората, 
 с теб - моя ден - да остана...


Не чакай гръб да обърна
и  да цъфтя за други в гората.
 Без ласката ти аз ще посърна
и ще забравя на любовта следата.


Не, няма гръб да обърна,
не ми е позната тъгата.
 Ще искам пак  да те зърна
на деня в залеза, както в зората.

© Лидия Сиркавара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??